BEST OF MADÁCH ~ mindent a Madách Színház oszlopos tagjairól
~ site infos.

Az oldal 2011.09.07-én nyitott ki újra egy teljesen más témával. Kezdetben az Operettszínház művészeivel foglalkozó oldalam aloldalaként élt, ma már a Madách Színház tagjaival foglalkozik.

Webmiss: Szandy
Design by: Szandy
Theme: színház
Böngésző: Google Chrome

Az oldal nem áll kapcsolatban az oldalon szereplő személyekkel, sem ismerőseikkel.
Minden saját gyűjtés, az oldalról másolni tilos!

 
~ porta.

Az oldalon megpróbálok a művészekről tudni érdemes dolgok mellett egyéb extrákkal, hírekkel is szolgálni. 

● be / ki ● főoldal ● extrák ●
 

 
~ művészek.

  ● Mahó Andrea
  ● Serbán Attila
  ● Szente Vajk

  

 
~ chat box. 
 
~ elite cserék.

Ide csak színházzal kapcsolatos oldalak jelentkezhetnek. Én döntöm el, hogy ki kerül ki!

ll 12/08 hely szabad ll
 

 
~ top cserék.


Timothy
& Geiger Niki


Ide bármilyen témájú oldal jelentkezhet. Majdnem 100%, hogy kikerülsz.

ll Korlátlan hely ll
 

 
~ látogatók.

  látogató van itt

 
~ kezdőlap.

MUSICAL PLUSZ

2012.02.18. 23:04, Szandy
2012.02.12.

SZIASZTOK!

Bocsi hogy nem votlam egy jó ideje, de nem nagyon van időm és ezen kívül még van 1-2 oldalam. De most hoztam nektek videókat. Nem rég volt a Valentin napi musical plusz, amin Mahó Andrea és Serbán Attila is fellépett. Nagyon szépeket énekeltek, egyszerűen nem találok rá szavakat.
Nézzétek meg őket, érdemes. Valamiért nem tudom beágyazni szóval csak linkeket kaptok.

Barcelona ll Too much love will kill you ll Torn apart ll Till I hear your sing ll Moon river

Hát egyenlőre csak ennyit találtam, de ha még lesznek videók akkor azokat holnap hozom. Meg van egy-két hír fellépésről (Mahó Anndrea) illetve előadással (Én, József Attila) kapcsolatban.
Akkor ígérem hogy a kövi héten bepótolok sok mindent. 

Majd jövök! Addig is legyetek jók! További jó hétvégét! Jó éjt!

PUSZI: Szandy

BOLDOG ÚJ ÉVET!

2012.01.02. 18:29, Szandy

SZIASZTOK!

 

Megérkeztem, nagyjából kipihentem a szilveszter fáradalmait. Fogjuk rá, hogy éber vagyok és már kevésbé fáradt, mint tegnap.
A lényegre térek ... boldog új évet szeretnék kívánni mindenkinek - így utólag is. Remélem mindenki előtt színházas élményekben gazdag év vár! Remélem rám, igen.

Hát ennyi lenne, mivel semmiféle hírt nem találtam. Viszont megszereztem a Csoportterápia CD-t és meghallgattam. Nekem nagyon tetszik. A zenéje nagyon fülbemászó és a szövege zseniális. Vicces és vidám. Ezt mindenképp látni kell. Már most tudom hogy Szente Vaj karaktere lesz a kedvencem.

Legyetek jók! További szép hetet! Jó éjt!

PUSZI: Szandy

 

ÚJ DESIGN + FRISS HÍR

2011.12.26. 20:01, Szandy

SZIASZTOK!

Mint látjátok felkerült az oldalra a 3. kinézet, amin ezúttal Szente Vajk van a középpontban. Téma: Macskák című musical.
Nekem nagyon tetszik, egyszerű lett de mégis mutatós. Nektek hogy tetszik? Várom a véleményeket.

Ezen kívül hoztam egy hírt, amit már korábban is tudomásotokra hoztam. Ez a legközelebbi Musical Plusszal kapcsolatos. Bővült a névsor.

VALENTIN-NAPI MUSICAL PLUSZ
Valentin-napi Musical Plusz lesz 2012-ben is. A különleges rendezvényen most is musical slágerek és szerelmes dalok csendülnek fel. 
A Valentin-napi Musical Plusz fellépői közt lesz Mahó Andrea, Vágó Bernadett, Serbán Attila és Sánta László. A Valentin-napi rendezvényre már megindult a jegyértékesítés.


Hát mára ennyi lenne. Majd ha találok még vmit, akkor jelentkezem. Addig is legyetek jók. Kellemes ünnepeket! Jó éjt!
 
PUSZI: Szandy

CSOPORTTERÁPIA

2011.12.18. 12:30, Szandy
CD dedikálás - interjú

SZIASZTOK!

Bocs hogy nem jelentkeztem egy jó ideig ... most viszont itt vagyok. Szerintem sokan tudjátok, hogy megjelent a Csoportterápia CD. Ezt most dedikálták nem rég és a vivalamusical.hu készített is interjút a szereplőkkel. Én csak a Szente Vajkkal készült részt teszem fel nektek. Az egész interjút a vivalmusical.hu oldalon elolvashatjátok!

 

SZENTE VAJK - Lajos, és egyben a darab egyik szerzője
Bolba Tamás, Szente Vajk és Galambos Attila mjuzikelkámediként jegyzett Csoportterápia című darabja a Madách Musical Pályázat nyertes műve. A Madách Színház 2011 nyarán mutatta be, azóta óriási közönségsikernek örvend. Közel fél évvel a bemutató után megjelent a darab CD felvétele. Ezen alkalomból a színház december 9-10.-én az esti előadásokat követően dedikálást tartott, melyen természetesen a Viva la Musical! munkatársai is részt vettek. Az előadással kapcsolatos gondolataikról, a lemezfelvétel során szerzett élményeikről faggattuk a színészeket.
VLM: Mi jut eszedbe elsőként, amikor a Csoportterápiára gondolsz?
SZV:
Valamiféle melegség fut át rajtam, és az jut eszembe leginkább, amit az igazán fontos dolgokkal kapcsolatban érez az ember. Mint amikor például szerelmes, akkor a féltés vagy a féltékenység uralkodik el rajta azzal kapcsolatban, hogy nehogy véletlenül elveszítse a társát. Legyen ez holnap is ugyanígy, ahogy ma, csak keljek fel mellette, szeressen annyira, mint tegnap. Valami ilyesmit érzek. Minden annyira flott, hogy az a vágyam, hogy holnap is pontosan ilyen legyen ugyanilyen teltházzal, ugyanilyen tehetséges színészekkel, ugyanilyen sikerrel. Ez a maximalista emberek óriási problémája. Ezzel együtt megpróbálok az elért sikereknek egy kis teret adni magamban, kicsit leülni, és azt mondani, hogy most megéltem valami jót. Ez általában szinte lehetetlen, mert rögtön arra gondolok, hogy holnap vajon ugyanígy lesz-e.
VLM: Milyen érzés a CD-t a kezedben tartani?
SZV:
Akaratlanul visszagondolok 10 éves koromra, amikor itt voltam a Madách Színházban, és anyukámmal megnéztük a Józsefet (József, és a színes szélesvásznú álomkabát - a szerk.), és vettünk egy kazettát, amiről azt gondoltam, milyen nagy dolog, hogy kiadják. Most ugyanezen a helyen az én darabom CD-je van. Itt áll sorban 800 ember, hogy megnézze az előadást… Lélekemelő dolog, az biztos.
VLM: Mennyire érzed ezt a darabot a gyermekednek?
SZV
: Nincs gyermekem, úgyhogy nem tudom, az milyen érzés, nem tudom ahhoz hasonlítani. Egy nagyon fontos dolog az életemben azért is, mert lehet, hogy valaminek az eleje. Hiszen a siker hatására azt érzi az ember, hogy ez jól sikerült, akkor miért ne próbálhatnánk meg újra? És most meg is próbáljuk: elkezdjük írni az új darabot, amiről egyelőre csak annyit árulhatok el, hogy vicces lesz és zenés (nevet).
VLM: Mi lett volna a darab sorsa, ha nincs ez a musical pályázat?
SZV:
Később készül el, de mindenképpen elkészül. A pályázat egyik nagy előnye volt, hogy voltak benne határidők. Szokták mondani, hogy az alkotói folyamatban az amatőrnek az ihlet, a profinak az előleg számít, de a mi esetünkben ez a határidő volt. Jóval később készült volna el, valamint lehet, nem került volna a Madách Színház számára olyan reflektorfénybe, hogy bemutassák.
VLM: Mennyire vagy hipochonder a való életben? Hasonlítasz a karakteredre?
SZV:
Egyáltalán nem. Egyébként nagyon érdekes, hogy pont ezt a figurát játszom. A musical pályázatra való felkészülés során az utolsó pillanatban dőlt el, hogy melyik férfi színész melyik szerepet formálja meg (a lányok már jóval előtte tudták ezt). Egyiket se írtam magamra, tőlem ez a karakter nagyon messze van. Egy hasonlóságot tudok csak említeni: nem nyúlok hozzá igazából szinte semmihez, a kilincset is úgy fogom meg, ahogyan a darabban. Amikor villamoson utaztam, nem értem a kapaszkodókhoz vagy a metrón a mozgólépcső széléhez. Ennek egy nagyon jó egyensúlyérzéket köszönhetek.
VLM: Milyen meglepetéssel készültök a dedikálásra?
SZV:
A Madách Színház hivatalos fotósa igazi fotófal mellett a szereplőkkel közös képet készít a vállalkozó szellemű nézőkről, de emellett a CD-kben színházjegyeket rejtettek el (ez a december 9. és 24. között vásárolt albumokra vonatkozik- a szerk.).
VLM: Jobban várod a mai előadást, mint a többit, izgulsz emiatt?
SZV:
Ezt a szót nálam módjával lehet használni, nem vagyok izgulós típus, hanem inkább várakozó, vágyakozó és álmodozó. Az persze foglalkoztat, hogy talán több olyan néző jön el, aki másodjára, harmadjára látja az előadást, és érdekel, hogy fog tetszeni nekik. Másrészről mi ezt az előadást nagyon várjuk, még az átlagosnál is jobban élvezzük a játszását, alig várjuk, hogy ez következzen a műsorban.


Hát mára ennyi lenne. Majd ha lesz még vmi, akkor jelentkezem. Addig is legyetek jók! További jó hétvégét!

PUSZI: Szandy

KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ

2011.11.19. 12:36, Szandy

SZIASZTOK!

Ma csak egy közönségtalálkozóról hoztam hírt, de viszt erre érdemes elmenni. Szóval aki teheti, az menjen és meséljen!

ZENÉS KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ
A Marlboro Classics üzletében november 25-én este fél 8-kor találkozhatnak az érdeklődők Serbán Attilával.
A közönségtalálkozón a művész a nemrég megjelent single lemez munkálatairól és a videoklip-forgatás kulisszatitkairól is mesél majd. A koncerttel egybekötött eseményen a kedvenc musical- és popdalokon kívül elhangzik a Ha egyedül állsz című szólódal is. A szervezők koncert után a cd megvásárlására, dedikálásra és közös fotózkodásra is lehetőséget biztosítanak.
A közönségtalálkozón a részvétel ingyenes.


Hát mára ennyi lenne. Ha találok még vmit, akkor azt hozom. Addig is legyetek jók. További jó hétvégét!

PUSZI: Szandy

 
~ szereplések.

Összegyűjtöttem nektek az oldalon szereplő kedvenceink fellépéseit (legyen az színházi előadás, állandó TV-szereplés vagy akár egy musical gála).


Mahó Andrea

április
02. 19:00 - A zene az kell!
10. 19:00 - Sláger-mix  (Körmend)
14. 19:00 - Sláger-mix  (Cegléd)

május
07. ??:?? - jótékoynsági koncert

Szente Vajk

... hamarosan ...

Serbán Attila

április
01. 19:00 - JKSZ (Madách Színház)
03. 19:00 - JKSZ (Madách Színház)
04. 19:00 - JKSZ (Madách Színház)
08. 19:00 - JKSZ (Madách Színház)
10. 19:00 - operett-musical gála (MOM Kult. Kp.)
15. ??:?? - Élet menete
21. 18:00 - Voices, a győztesek éjszakája (XIII. ker.-i József Attila Műv. Ház)
26. 19:00 - Macskák (Madách Színház)
27. 19:00 - Macskák (Madách Színház)
28. 19:00 - Macskák (Madách Színház)

május
03. 19:30 - Porgy és bess részletek (MÜPA)

07. ??:?? - jótékoynsági koncert

augusztus
03. 20:00 - The Blues Brothers (Margitsziget)
05.
 20:00 - The Blues Brothers (Margitsziget)
08. 20:00 - The Blues Brothers (Margitsziget)
 

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG